ISK je stigao na Telegram, WhatsApp i Viber

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

izvan svake kontrole

UPDATE, 30.4.2024 – 11:30:

Primili smo seriju poruka od servisa Viber u kojima smo obavješteni da je broj urednika skinut sa liste blokiranih. Pozvani smo da napravimo grupu opet, što činimo prvenstveno zbog toga što je Viber najpopularnije sredstvo komunikacije na ovim prostorima. Međutim, i dalje vam preporučujemo Telegram ili Whatsapp. 

U svakom slučaju, link za pridruživanje Viber grupi nalazi se u tekstu koji je ispravljen u skladu sa novonastalom situacijom.

UPDATE, 26.4.2024. – 21:51:

Servis Viber je blokirao cijeli profil administratora ISK grupe nakon kreiranja i pozivanja malog broja ljudi. Blokada je automatska, a Viber ima izuzetno loš korisnički servis sa kojim pokušavamo riješiti ovaj problem, iako se rješenje ne nazire. Stoga, pridružite se grupama na WhatsAppu i Telegramu. Ukoliko problem sa Viberom bude riješen, obavijestit ćemo vas. Ako ne bude, pokušat ćemo da izbrišemo grupu.

Izvan Svake Kontrole je od danas dostupan na tri velika messenger servisa – Viberu, Telegramu i WhatsAppu.

Naše čitateljstvo može koristiti bilo koji od ovih servisa kako bi bili informisani o novitetima na Izvan Svake Kontrole. Razlog zbog kojeg smo napravili ove kanale je da vam informacije prenosimo bez posredstva algoritma društvenih mreža.

Ukoliko koristite WhatsApp, pridružite se ovdje.

Ukoliko koristite Telegram, ISK je dostupan na adresi https://t.me/izvansvakekontrole

Ukoliko koristite Viber, pridružite se ovdje.

Imajte u vidu da se ne morate pridružiti (ukoliko baš ne želite) na sve servise – izaberite onaj koji vam najviše odgovara opcijama i nivoom interakcije – za interaktivni kanal (mogućnost komentarisanja), preporučujemo Telegram, za manje interakcije WhatsApp.

U svakom slučaju, ISK ekipa ne vidi vaše privatne podatke poput imena i brojeva telefona.

Pročitaj i ovo:  Hellfest 2024 - Jednodnevne ulaznice uskoro u prodaji

Uskoro lansiramo i ISK Newsletter. Da bi se pridružili, prijavite se ovdje. ISK Newsletter će imati ekskluzivne sadržaje i slat ćemo ga jednom mjesečno.

Naravno, ostajemo i na društvenim mrežama – na Facebooku, Instagramu i TikToku. Ako slučajno koristite Threads, možete nas naći ovdje (nismo aktivni toliko), a savjetujemo vam da se pretplatite na naš Youtube kanal na kojem bi uskoro trebali početi objavljivati video sadržaje.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content