ISK Podcast #1: Povratak Sinonima za rock’n’roll! [AUDIO]

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

SLUŠAJ ISK PODCAST #1 (Mart 2020)!

Pet godina nakon što se ugasila na frekvencijama eFM Studentskog radija, kosti rock’n’roll emisije Izvan Svake Kontrole počivale su na smetljištu radijske prošlosti.

No neke emisije jednostavno ne mogu umrijeti.

U martu 2020. godine, u doba najveće moderne ljudske katastrofe – pandemije koronavirusa, ISK se vraća u vidu ISK Podcasta koji će biti sniman u dnevnoj sobi voditelja i urednika Arnela Šarića.

“Trenutno ne postoje nikakvi planovi za ISK Podcast osim onog da se ja dobro zabavim i da ponovo krenem istraživati prostrani rock’n’roll univerzum. Uljuljkao sam se u komfort zoni posljednjih nekoliko godina i ubio radijskog džokeja u sebi, što mi se ne sviđa. Volio bih da objavljujem jednu epizodu sedmično, ali ne smijem se obavezati jer su prošle godine, obaveza je više i postprodukcija podcasta oduzima više vremena od produkcije žive radijske emisije, što je jedini i najsavršeniji oblik ISK. No idemo dalje, korak po korak”, rekao je Arnel Šarić.

Planirana dužina trajanja ISK Podcasta je oko 60 minuta, dok će poznati jingleovi obući novo ruho, te naknadno biti predstavljeni slušateljima.

Ukoliko svirate, javite se na izvansvakekontrole@gmail.com kako bi se i Vaša muzika eventualno našla na listi ISK podcasta!

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Translate »