In Flames po drugi put u Zagrebu!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Švedske metal ikone In Flames po drugi put sviraju u Zagrebu, ovog puta u sklopu njihove europske turneje  na kojoj promoviraju svoj album “Sounds Of a Playground Fading” koji je dvadesetog juna ove godine objavila izdavačka kuća “Century Media”.

Koncert će se održati 26.9.2011. u poznatom zagrebačkom klubu “Boogaloo”. Nakon odličnog koncerta u Zagrebu prije dvije i pol godine i ovoga puta se očekuje nezaboravan show sudeći po festivalima na kojima su nastupali ovog ljeta. In Flames su u svojih dvadeset godina postojanja iz osnovne ideje mješanja melodije ala Iron Maiden u kombinaciji sa brutalnošću death metala izrasli u jedan od najkreativnijih i originalnijih metal bendova. In Flames se iz albuma u album razvijaju i pomiču granice modernog metala tako stvarajući nove stilove koje su mlađi bendovi prihvatili kao svoje. Njihovi aduti su pored odličnih studijskih albuma i njihovi eksplozivni nastupi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kao bend podrške na ovom koncertu će nastupiti najuspješniji slovenski metal band Noctiferia. Noctiferia promovira svoj posljednji album “Dead Culture” i novi video spot za pjesmu “Holymen”. Koncert je najavljen za dvadeset sati, a cijena ulaznice je 190 kuna u pretprodaji i 210 kuna na ulazu u klub “Boogaloo” u Zagrebu. Karte možete kupiti putem Eventim sistema – www.eventim.hr, ali ih i rezervisati na e-mail rezervacije@twilight-mag.net

Pogledajte spot za pjesmu “Deliver Us” sa posljednjeg studijskog albuma benda In Flames, kao i spot za pjesmu “Holymen” benda Noctiferia.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI