Hypocrisy u septembru u Zagrebu, podrška danski Hatesphere i hrvatski Infernal Tenebra

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

hypocrisy_flyer_WEB

Dvadeset i četvrtog septembra u zagrebačku Tvornicu Kulture dolazi legendarni švedski melodic death metal bend Hypocrisy u sklopu turneje na kojoj promovišu novi album “End Of Disclosure”.

Hypocrisy su počeli sa radom 1990. godine i slove za jedan od predvodnika melodic death metala. Posebni su i po tome što se tematski oslanjaju na naučnu fantastiku.

Album “End Of Disclosure” dobio je odlične kritike i vrlo je vjerovatno da će biti proglašen najboljim melodic death metal albumom godine. Zvuči svježe i konkretno, u dovoljnoj mjeri inovativno, a istovremeno je tu njihov stari prepoznatljivi zvuk.

Kao posebne goste Hypocrisy dovodi još jedne metal legende, danske thrash metalce Hatesphere kojih se već svirali u Zagrebu sa Kreatorom, Dark Tranquillityijem i Ektomorfom 2005. godine. Lokalna podrška je istarski black/death metal bend Infernal Tenebra.

Cijena ulaznica u pretprodaji do 2.9. iznosi 120 kn, od 3.9. 150 kn, dok će na dan koncerta na blagajni dvorane koštati 170 kn.

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 150 kn mogu rezervisati preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (moguće je rezervisati maksimalno dvije ulaznice na jedno ime) i “Hypocrisy” kao subject e-maila. Ulaznice se podižu na dan koncerta na ulazu.

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content