Goblini u Sarajevu večeras [osvježeno u 19.00]

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

goblini_2013a_fotoMarkoRistic_f

Sarajevska Sloga večeras dočekuje šabačke Gobline. Koncert u Slogi održava se nepune dvije godine nakon što su Goblini održali koncert u amfiteatru Doma mladih. Kao podrška nastupit će sarajevski punk bend Moca i Biznismeni koji je nedavno izdao album “Biznis Pank”. Organizacija Comrade Booking na Facebook najavi koncerta nije objavila ime dodatnog benda podrške koje je trebalo biti napisano, ali u komentarima se javio njemački bend As I Rise koji na spisku svoje proljetne turneje ima predviđen nastup u Slogi večeras, pa se može pretpostaviti da su oni drugi bend podrške.

Karte se večeras mogu kupiti na ulazu po cijeni od 15 KM, a ako je suditi po Facebook najavi koncerta, isti počinje u 20 časova.

Posljednje informacije koje je organizator Comrade Booking ostavio na Facebook najavi koncerta: na večerašnjem koncertu neće nastupiti Moca i Biznismeni zbog bolesti gitariste benda. Vrata Sloge otvaraju se u 20.00 h, As I Rise je definitivno potvrđen kao bend podrške i počinje svirati u 21.30 h, dok će Goblini na binu Sloge izaći u 22.30 h.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI