Fanovi tražili, organizatori poslušali: bit će organizirana meet’n’greet seansa sa Madballom

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

“Enter The Nu Breed” naziv je turneje na kojoj učestvuju neka od najpoznatijih imena hardcorea danas; Deez Nuts, Your Demise i Nasty predvođeni su legendama njujorškog hardcorea, bendom Madball i dolaze u klub Cinemas (bivša Sloga) u Sarajevo, 13.12.2013. godine, kako smo i ranije objavili.

Danas smo dobili podatak od organizatora da će se, kao i na prethodnom koncertu, organizirati meet’n’greet seansa sa članovima svih bendova koji nastupaju u Sarajevu. Tačno mjesto i vrijeme održavanja meet’n’greet druženja sa članovima bendova Deez Nuts, Your Demise, Nasty i Madball bit će naknadno objavljeni, a iz BHxHC Bookinga najavljuju da će, za razliku od prošlog puta, svim zainteresiranim osobama biti omogućen ulaz na meet’n’greet.

U pretprodaji je i dalje ograničena količina karata po jedinstvenoj cijeni od 25 KM. Pretprodajna mjesta su Korner Pub i Ramones Punk Rock Caffe Gallery na Dobrinji. Ljudi koji nisu iz Sarajeva mogu rezervisati karte na brain_blocade@yahoo.de Organizatori poručuju svima da požure i da nabave karte po jedinstvenoj pretprodajnoj cijeni jer će cijena rasti kako se budemo bližili koncertu.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI