Drke drke John: David Ellefson priznao učešće u “masturbacijskim susretima” sa tinejdžerkom

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

david ellefson megadeth

Rolling Stone je objavio nove detalje sunovrata bivšeg basiste Megadetha Davida Ellefsona (56) zbog seksualne interakcije sa tinejdžerkom.

U izvještaju policijske uprave Scottsdale je naznačeno da je Ellefson policiji priznao da se dopisivao s tinejdžerkom iz Holandije koja je snimala njihove eksplicitne video chatove bez njegovog znanja.

Iako se ranije špekulisalo da je tinejdžerka maloljetna, njena dokazana dob je 19 godina, te nikakva interakcija između nje i Ellefsona se nije odvijala za vrijeme njenog maloljetstva. To je dokazao i Ellefson, podijelivši sadržaje chata sa servisa Snapchat i WhatsApp sa policijskim službenicima.

Ellefson je ženu upoznao prilikom podjele autograma 2019. godine u Holandiji. Vjeruje se da su se ponovo susreli u februaru 2020. godine u lobiju hotela, te da nije bilo fizičkog kontakta.

Prema Ellefsonovom svjedočenju, njegove interakcije sa ženom poprimile su seksualnu  konotaciju tek u julu ili avgustu 2020. godine, kada su počeli masturbirati preko Facebook Messengera. Tada su nastale i sporne snimke koje je zabilježila devetnaestogodišnjakinja bez Ellefsonovog znanja, a koje su procurile jer ih je ona podijelila sa prijateljima.

Iako je tinejdžerka dala izjavu na društvenim mrežama objasnivši da je snimala bez dopuštenja, te je obznanjeno da Ellefson nije bio ucjenjivan snimkama, 24. maja Dave Mustaine je suosnivača Megadetha izbacio iz grupe.

“Ovu odluku ne shvaćamo olako. Iako ne znamo sve detalje onoga što se dogodilo, sa već zategnutim odnosima, ono što je otkriveno je već sada dovoljno da zajednički rad bude nemoguć u budućnosti”, izjavio je Mustaine.

Ellefson je najavio tužbu za klevetu protiv osobe koja je omogućila curenje videa, a izjavio nje i da će u nastavku provesti vrijeme sa porodicom. Ime Ellefsonove zamjene nije još objavljeno.

Zanimljivo je da je David luteranski pastor posljednjih deset godina.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Translate »