Dobrodošli!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Novi ISK Webzine je pred Vama!

Suštinski, stvari se nisu promijenile puno za Vas, ali za nas jesu!

Dosad smo ISK Webzine updateovali preko HTML editora, jer nismo posjedovali nijednu skriptu! To je mučan i dugotrajan posao koji nam je oduzimao baš previše vremena! U ovoj verziji prešli smo na blogersku platformu WordPress koja podržava skripte za unošenje materijala, tako da nam je posao 200% olakšan!

Promjene pored strukturalne i grafičke prirode su sljedeće:

– ISK Webzine je postao filmski-muzički portal, jer je došlo do spajanja dva portala – ISK Webzine-a (muzika) i Giallo Ćevap Movie Portala (film). Odsad ćete na ovoj adresi moći čitati filmske i muzičke sadržaje.

Ostavljanje komentara: sad možete komentarisati sve sadržaje na ISK Webzine-u, ali za to zadovoljstvo bit će potrebno da se registrujete. Pri registraciji dobro razmislite o usernameu, jer se isto NEĆE mijenjati, a pobrinite se da upišete i ispravnu e-mail adresu kako bi Vam mogli poslati password. Svi komentari će se ručno odobravati, tako da spama neće biti.

Search opcija: postavljena sa desne strane, koristite je da lako nađete tekst koji trebate.

Dnevne doze: Odsad nema veze koji je dan i koliko obaveza imamo – svaki dan na vrhu index stranice bit će postavljene muzičke i filmske najsvježije vijesti. Počinjemo od sutra!

To su neke od osnovnih opcija, a integrisat ćemo još mnogo drugih. Na istoj smo adresi, i ovom prilikom moramo se opet zahvaliti ljudima bez kojih ni ovaj webzine ne bi postojao, akoji su uvijek tu kad nam zatrebaju – Ihtiju i Nedimu iz firme Top Hosting! Ako trebate stručan i kvalitetan hosting (govorimo iz vlastitog iskustva), posjetite www.tophosting.ba!

Čitamo se!

ISK TEAM

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content