Dnevna Doza

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Colin Davis, gitarista benda Vile izjavio je da je gotovo 7 novih pjesama za novi album Vile-a. Zadnji album Vile-a zove se ”New Age Of Chaos”, i izašao je prije 2 godine. Colin Davis je na oficijelnoj MySpace stranici benda izjavio da je za delay između dva albuma lično on kriv jer voli da radi sporo i temeljito na materijalu. Novi gitarista Vile-a je J.J. iz benda Divine Rapture, a Davis novi Vile-ov materijal opisuje kao sudar dosadašnjeg Vile-a i Dimmu Borgira.

****

Slike Sepulture sa njihove probe u Sao Paolu su postavljene na ovom linku. Andres Kisser, gitarista Sepulture izjavio je da će se novi album Sepulture tematski bazirati na knjizi ”Clockwork Orange” iz 1962. godine.

****

Brazilski site Megadethworld.com postavio je intervju sa bivšim basistom Megadetha Davidom Eleffsonom. Intervju na engleskom jeziku pročitajte ovdje.

****

Punk bend Pennywise izdaje novi album koji će se zvati ”Reason To Believe” 25. marta na labelu Epitaph. Kao dodatak albumu, svaki kupac će dobiti i DVD te dvije bonus pjesme.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content