Dnevna Doza

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Colin Davis, gitarista benda Vile izjavio je da je gotovo 7 novih pjesama za novi album Vile-a. Zadnji album Vile-a zove se ”New Age Of Chaos”, i izašao je prije 2 godine. Colin Davis je na oficijelnoj MySpace stranici benda izjavio da je za delay između dva albuma lično on kriv jer voli da radi sporo i temeljito na materijalu. Novi gitarista Vile-a je J.J. iz benda Divine Rapture, a Davis novi Vile-ov materijal opisuje kao sudar dosadašnjeg Vile-a i Dimmu Borgira.

****

Slike Sepulture sa njihove probe u Sao Paolu su postavljene na ovom linku. Andres Kisser, gitarista Sepulture izjavio je da će se novi album Sepulture tematski bazirati na knjizi ”Clockwork Orange” iz 1962. godine.

****

Brazilski site Megadethworld.com postavio je intervju sa bivšim basistom Megadetha Davidom Eleffsonom. Intervju na engleskom jeziku pročitajte ovdje.

****

Punk bend Pennywise izdaje novi album koji će se zvati ”Reason To Believe” 25. marta na labelu Epitaph. Kao dodatak albumu, svaki kupac će dobiti i DVD te dvije bonus pjesme.

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content