Clutch stiže u Zagreb!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

clutchband

Upišite 21. avgust u svoje kalendare jer će rock’n’roll mašina Clutch na taj dan pokoriti Zagreb! Zagrebački koncert održat će se u Močvari.

Osnovani 1991. godine, Clutch su jedan od najaktivnijih i najpoznatijih imena podzemnog rock’n’roll zvuka. Iako se veoma često (i nepravedno) svrstavaju u stoner rock žanr, njihova muzika obiluje različitim utjecajima uvijek na koljenima pred samo jednim bogom – ritmom.

Album “Blast Tyrant” lansirao ih je među definitivne zvijezde rock’n’rolla, a spontanost koju su izrazili na albumima “Earth Rocker” i “Psychic Warfare” i koja vrvi neprevaziđenim rock’n’roll ludilom definitivno je zacementirala njihovo mjesto na muzičkom nebu. Koncert u Zagrebu održat će se u sklopu promocije albuma “Psychic Warfare” koji je objavljen u oktobru 2015. godine.

Early bird karte puštene su u prodaju jučer po cijeni od 100 kuna. Cijena od 100 kuna vrijedi do 11. aprila kada će karte poskupiti za dvadeset kuna, a na dan koncerta za ulaznicu će se trebati izdvojiti 140 kuna.

U Bosni i Hercegovini karte će biti dostupne preko Eventim sistema, što znači da ćete po svoju kartu moći otići u poslovnice turističke agencije Kompas.

Službena prodajna mjesta (Hrvatska):

• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content