Brutal Assault 2024 – Julie Christmas, Laibach, New Model Army

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Da organizatori Brutal Assault festivala u skorijem periodu nemaju namjeru ići na odmor svjedoči i nova najava, nepunih sedam dana nakon što su izbacili prethodnu.

Ovoga puta na red su došli (za tipične heavy metal festivale) neobični bendovi što je samo jedna od mnogih činjenica koja Brutal Assault izdvaja iz mora ljetnih okupljanja ljubitelja teškog zvuka.

JULIE CHRISTMAS, poznata i kao vokal Made Out Of Babies, supergrupi Battle Of Mice, kao i radu sa švedskim Cult Of Luna, NEW MODEL ARMY, te legendarni LAIBACH koji se vraćaju u tvrđavu Josefov nakon premijernog nastupa prije šest godina.

 

Tvrđava Josefov – glavni bastion ekstremne umjetnosti Srednje Evrope, će od sedmog do desetog avgusta, tokom četiri festivalska dana i na pet bina, ugostiti više od stotinu i dvadeset izvođača mračne umjetnosti.

Ulaznice za Brutal Assault festival možete nabaviti na www.brutalassault.cz/en/tickets

Više informacija o Brutal Assault festivalu možete naći klikom na oficijelni sajt www.brutalassault.cz, te Izvan Svake Kontrole koji je jedini medijski partner festivala za područje Bosne i Hercegovine.

Goran Salković
Goran Salković
Dugogodišnji saradnik ISK, čovjek broj jedan organizacije Sarajevo Metal Fest Promotions.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content