Brian Johnson: “AC/DC ne ide u penziju!”

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Brian Johnson - AC/DC

Nakon što smo se jučer dobrano prepali informacijama koje su upućivale da su dani AC/DC-ja odbrojani, oblake je razgrnuo pjevač AC/DC-ja Brian Johnson.

U razgovoru sa novinarom britanskog The Telegrapha, Johnson je objasnio da je plan još uvijek da se u maju bend nađe u Vancouveru kako bi pisali novi album.

“Definitivno ćemo se naći u Vancouveru u maju”, rekao je Johnson, “Donosimo gitare, jeftinu cugu i vidjet ćemo da li neko ima ikakvih ideja. Ako se išta desi, snimat ćemo.”

Potvrdio je da jedan od članova AC/DC-ja ima ozbiljnih problema sa zdravljem, ali da to nije kraj benda. Iako se uveliko špekulira da je u pitanju suosnivač Malcolm Young, a neki mediji su čak prenijeli i informaciju da je Young preživio moždani udar, Johnson nije precizirao o kome se radi.

Na pitanje o turneji povodom četrdesetog rođendana koja bi trebala obuhvatiti četrdeset gradova, Johnson je rekao da bi to bend želio uraditi, ali da to sve trenutno visi u zraku.

Informacije o zdravlju i navodnom moždanom udaru Malcolma Younga nisu ni potvrđene ni negirane od strane menadžmenta benda.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content