Počela pretprodaja karata za koncert Suicidal Angelsa

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Danas je počela pretprodaja karata za sarajevski koncert Suicidal Angelsa koji će se održati 27. februara u klubu Sloga.

Karte u pretprodaji se mogu kupiti svakim radnim danom u klubu Sloga od 9.00 h do 16.00 h, a e-mail rezervacije su otvorene za posjetitelje koji ne žive u Sarajevu. Karte po pretprodajnoj cijeni se mogu rezervisati na e-mail smf.ulaznice@gmail.com koji treba sadržavati ime i prezime, broj ulaznica, te grad i kontakt telefon.

Grčki thrasheri Suicidal Angels oformljeni su 2001. godine u Atini. Poznati po svojoj čvrstoj radnoj etici i muzičkom izrazu, mladi bend je od samog početka od strane ljubitelja i medija proglašavan grčkim odgovorom na Kreator. Dosad su izdali pet studijskih albuma, a najnoviji “Divide and Conquer” objavljen je u januaru prošle godine. Ovo će im biti treći sarajevski nastup, ali prvi na headliner poziciji – ranije su svirali sa grupama Death Angel i Exodus.

Uz Suicidal Angels Sarajevo će svirati i Dr. Living Dead!, Angelus Apatrida, te Toxic Waltz, mladi njemački bend koji se naknadno pridružio ovoj turneji.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content