Suicidal Angels i gosti u nedjelju u riječkom Palachu

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

suicidalpalach

U nedjelju, 1.3., u kultnom riječkom klubu Palach će biti održan koncert prvi u nizu nastupa u seriji koncerata pod nazivom Triple Thrash Terror na kojem će nastupiti tri benda, Suicidal Angels, Dr. Living Dead i Toxic Waltz.

Jedan od najpopularnijih thrash metala bendova današnjice Suicidal Angels Europu će pokoriti istoimenom turnejom ‘Conquering Europe’ u sklopu koje dolaze u gradove regije – Beograd, Sarajevo, Ljubljanu i Rijeku!

Bend je nastao 2001. godine u Ateni, a osnovao ga je gitarist i pjevač Nick Melissourgos. Do sad su izdali pet studijskih albuma te svirali s mnogim velikanima metal scene. U sklopu pomenute turneje Suicidal  Angels predstavljaju svoj najnoviji album, ‘Divide and Conquer’, objavljen 2014. godine a ujedno i prvi put u Hrvatskoj nastupaju kao headlineri.

Fenomenalne Grke na turneji prate novija, ali već kultna švedska četvorka Dr. Living Dead koji su dali vlastiti pečat starom dobrom thrashu, te tako priskrbili armiju obožavatelja iako iza sebe imaju tek dva albuma, ‘Dr. Living Dead!’ iz 2011. godine i ‘Radioactive Intervention’ iz 2012. godine. Ovo je njihov prvi nastup u Hrvatskoj.

Iste večeri nastupa i španjolski Angelus Apatrida,  thrash metal bend osnovan 2000. godine. Nakon prva dva albuma gdje su svirali heavy, prelaze na thrash te osvajaju publiku i izvan Šapnjolske. Ove godine im izlazi i novi album pod nazivom ‘Hidden Evolution’ potpisan kao i zadnja dva albuma za poznatu dikografsku kuću Century Media.

Uz tri spomenuta benda, u nedjelju će u Palachu nastupiti i njemački Toxic Waltz koji će u Hrvatskoj promovirati album “Decades Of Pain” izdan 2014.godine.

Ulaznice za prvi koncert Triple Thrash Terror serijala mogu se nabaviti po posebnoj cijeni gdje će za koncert Sucidal Angelsa i gostiju biti potrebno izdvojiti tek 55,00kn (7,33€) u pretprodaji u Dallas Music Shopu Rijeka i Zagreb. Na ulazu u Palach ulaznice će stajati 70,00kn (9,33€). Za posjetitelje izvan Rijeke, a koji ulaznice nisu u mogućnosti nabaviti direktno u klubu ili na pretprodajnim mjestima mogu karte rezervirati po pretprodajnoj cijeni, istakli su organizatori.

U narednih nekoliko mjeseci Udruga Škatula i Udruga Ri Rock u suradnji s Metalsound Music i Hammer and Tongs booking i promotions održat će i još dva koncerta u sklopu serijala Tripple Thrash Terror. Tako će Riječki Palach ugostiti i hrvatske legende Narednik Lobanja i Vod Smrti (27.03.2015.) te nove nade svjetske metal scene Chronosphere (14.04.2015.).

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content