Rasprodan Hellfest 2022

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Šezdesetak minuta bilo je potrebno da Hellfest rasproda sve trodnevne i jednodnevne ulaznice za naredno, zbog pandemije COVID-19 virusa već dva puta pomjeranog, izdanja festivala.

Ukoliko spadate u grupu fanova koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice, a planirali ste posjetiti festival, Hellfest savjetuje da isključivo koristite Ticketswap platformu od dvanaestog jula u potrazi za istom, kako biste izbjegli neugodne situacije kao što su plaćanje astronomskih cijena ili ulaznice koje nisu originalne.

Kao što smo prethodno najavljivali, organizatori Hellfesta su sredinom juna objavili raspored bendova za pomjereno izdanje festivala, te usput otkrili novi format jubilarnog izdanja sa 7 dana i preko tri stotine i pedeset izvođača.

Pored liste bendova koji su najavljeni još u oktobru 2019. (Faith No More, Judas Priest, Deftones) i od kojih je devedest posto već ponovo potvrdilo učešće za 2022., festival će sada biti proširen za četiri dana i ugostiti imena kao što su Metallica, Alice Cooper, Nine Inch Nails, Guns N’ Roses te mnoštvo drugih izvođača na šest festivalskih bina.

Hellfest, smješten u mjestu Clisson u regiji Pays de la Loire na zapadu Francuske, održaće se tokom dva vikenda naredne godine – od sedamnaestog to dvadeset i šestog juna.

Goran Salković
Goran Salković
Dugogodišnji saradnik ISK, čovjek broj jedan organizacije Sarajevo Metal Fest Promotions.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content