Hellfest 2024 – Jednodnevne ulaznice uskoro u prodaji

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Organizatori francuskog Hellfesta danas su objavili da će jednodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala pustiti u prodaju u utorak, trinaestog februara u 13 sati (GMT+1) na stranici tickets.hellfest.fr

Kako smo već ranije pisali, Hellfest je po prvi put u istoriji festivala posjetiocima ponudio mogućnost kupovine četverodnevnih, vikend ulaznica u dva navrata. U oba slučaja, fanovima je trebalo nepunih sat vremena da pokupuju sve vikend ulaznice za naredno, sedamnaesto po redu, izdanje festivala, pa je ovo možda jedna od posljednih prilika doći do ulaznice.

Ukoliko planirate posjetiti Hellfest, a još uvijek niste došli do svoje ulaznice, Hellfest savjetuje da isključivo koristite Reelax platformu (reelax-tickets.com) u potrazi za istom, kako biste izbjegli neugodne situacije kao što su plaćanje astronomskih cijena ili ulaznice koje nisu originalne.

Pored informacija o ulaznicama, organizatori su objavili da se listi bendova pridružuju i KERRY KING
POLYPHIA
7 WEEKS
THRON

Nažalost, nastupe su otkazali Corrosion Of Conformity i Tryglav.

Hellfest, smješten u mjestu Clisson u regiji Pays de la Loire na zapadu Francuske, održaće se ove godine od dvadeset i sedmog do tridesetog juna.

Za više informacija posjetite www.hellfest.fr

Goran Salković
Goran Salković
Dugogodišnji saradnik ISK, čovjek broj jedan organizacije Sarajevo Metal Fest Promotions.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content