Brutal Assault 2018: Cannibal Corpse, Akercocke, Myrkur, Helmet, Pallbearer!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Novi mjesec donosi nam novu najavu čekog festivala ekstremne umjetnosti, Brutal Assault.
CANNIBAL CORPSE je definitivno bend kome nakon 30 godina u samom vrhu death metal žanra nije potrebna nikakva posebna najava. Sa druge strane, reoformljeni AKERCOCKE su prošle godine izbacili prvi album nakon deset godina, te smo sigurni da mnogi jedva čekaju vidjeti bend ove godine u Jaromeru.
HELMET, prevođeni Page Hamiltonom će u avgustu prvi put posjetiti Brutal Assault, kao i bend PALLBEARER, čiji se prošlogodišnji album “Heartless” našao u top 10 najboljih albuma 2017. godine mnogih portala i muzičkih magazina.
Kada već govorimo o portalima i magazinima, Amalie Bruun je definitivno osoba koja se u posljednjih par godina često nalazila na naslovnicama istih, predstavljajući svoj bend MYRKUR.
Najavu završavaju amerikanci H2O, metal core bend BLEED FROM WITHIN, LVMEN, E-FORCE, te francuski industrial duo HORSKH.
Više informacija možete naći na www.brutalassault.cz te na Izvan Svake Kontrole (izvansvakekontrole.com), koji je jedini medijski partner festivala za područje Bosne i Hercegovine
Goran Salković
Goran Salković
Dugogodišnji saradnik ISK, čovjek broj jedan organizacije Sarajevo Metal Fest Promotions.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content