BRUTAL ASSAULT 2020: Bands update #3 – November 2019

Cattle Decapitation, Fever 333, Fueled By Fire, Imperial Triumphant, Katatonia, Life Of Agony, Mysticum, Psykup, Shadow Of Intent

Gepostet von Brutal Assault am Donnerstag, 14. November 2019

Češki Brutal Assault objavio je prije par dana novu listu bendova koji će nastupiti na jubilarnom dvadeset i petom izdanju festivala naredne godine.

Kalifornijski CATTLE DECAPITATION predvodnik je ove liste, čija kombinacija tehničkog death metala i grindcorea ih svrstava u sami vrh ovog žanra, te njihov povratak u Jaromer, u sklopu promocije novog albuma “Death Atlas” koji izlazi ovog mjeseca, je odlična vijest za sve fanove tvrdog zvuka.

Mračni zvuk, melanholični tonovi i karakterističan vokal Jonas Renksea sigurno nas asociraju na idući bend koji najavljujemo – KATATONIA! Nakon godinu dana pauze, Šveđani su se vratili živim nastupima, promovišući deset godina albuma “Night Is The New Day”, te smo sigurni da na Brutal Assault stižu sa novom energijom.

LIFE OF AGONY je definitivno bend koji ne možete zamjeniti nekim drugim. Crossover stil sa početka karijere, koji je kasnije postao mješavina alternativnog metala, grungea i hard rocka i prepoznatljivi vokal Mine Caputo po prvi put stižu u Jaromer naredne godine.

Ostali bendovi iz ove najave su:

FEVER 333
FUELED BY FIRE
IMPERIAL TRIUMPHANT
MYSTICUM
PSYKUP
SHADOW OF INTENT

Ukoliko ste propustili vijest o početku prodaje early bird ulaznica, iste možete pronaći na linku https://shop.brutalassault.cz/en/tickets

Više informacija o Brutal Assault festivalu možete naći klikom na www.brutalassault.cz, te Izvan Svake Kontrole koji je jedini medijski partner festivala za područje Bosne i Hercegovine.

Pročitaj i ovo:  Metal Fest Pro Rock Club Johnny je odgođen!