Aprililili :)

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Niko nikoga ne tuži, sve je bila jedna dobra i uspješna šala.

Ekipa ISK kaže:

Dženan: “Jebi se, povjerovao sam. Pravo sam se radovao novom Enisovom logotipu i reunionu KRVi. Jedina šala na koju sam pao.”

Borjana: “Samo da znaš da sam zvala Korov (Mostar) da svira. Ne radi to više.”

Džafer: “Dužan si nam jedan fellatio.”

No, ne bi bilo pošteno ne zahvaliti se svima koje smo ”iskoristili” kako bi šala bila vjerodostojna: bendu KRV koji očigledno ne nedostaje samo meni, već i većem broju ljudi, sudeći po mailovima (dajte, vraćajte se!); SMF Promotionsu i BHxHC Bookingu, sjajnoj ekipu koja organizuje fantastični Sarajevo Metal Fest, ali nemaju 500 KM :D; našim kolegama sa Bosnian Metala koji su prenijeli vijest i stvorili masivnu konfuziju; autoru ISK logotipa i vokalu bendova Monstrosity i Vile Mikeu Hrubovcaku i Visual Darknessu koji nastavljaju uspješno raditi, posjetite ih nawww.visualdarkness.com; firmi LeakLoad koja se zaista bavi grafičkim dizajnom, ali nas nisu tužili (možda će nakon ovog); fantastičnom Enisu Čišiću (Enis Čišić “Frames”).

POSEBNA ZAHVALA ide nevjerovatnim bendovima Bestias, S.P.U.K., Duat i Shipwrecked koji su se javili na naš e-mail davši nam bezrezervnu podršku! HVALA VAM LJUDI, vi ste više dokazali svojim javljanjem nego mi ovom šalom! :)

 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content