SAWA Festival u Županji se seli u klub ovog vikenda

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

sawa2016
Kako ne bi prekinuli tradiciju, a uz velike poteškoće, SAWA ekipa iz Županje ipak organizira ove godine klupsku verziju festivala i to sutra i prekosutra, 15. i 16. jula 2016. Ukupno će nastupiti deset bendova, uključujući i goste iz Meksika, Francuske i Italije. Planiran je i šarolik program koji dosad nije bio izvediv na izdanjima festivala na otvorenom.
Iako će većini nedostajati zelenilo i druženje u prirodi uz hardcore punk glazbu, ono što sigurno neće nedostajati jesu komarci. Od tuda proizlazi i ovogodišnji slogan festivala “Fuck Mosquitoes”. Iz organizacije kažu da se u ovom kontekstu komarci ne odnose samo na insekte nego i na situaciju u kojoj se organizator nalazi i gdje nadležni organi crpe i gase sve za što se organizacija bori.
Bendovi koji će nastupiti na ovogodišnjem klupskom SAWA izdanju su: Doble D (Meksiko), Nailed In (Hrvatska), Shin (Hrvatska), Replicunts (Srbija), Proslov (Hrvatska), Fight Back (Hrvatska), Lazarath (Srbija), Fake Off (Francuska), Disbaja (Hrvatska) i Uragano (Italija). Ulaz je i dalje na donacije s kojima možete na direktan način podržati rad ovog festivala i organizacije.
Od popratnih programa izdvajamo izložbu festivalskih SAWA fotografija fotografa Branka Galičića, video projekcije festivalskog materijala, graffiti i skate session, razne distribucije bendova i udruga, te nezaboravan provod i after party zezanja nakon samog koncerta koji će se održati u MKC Županja.
Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content