Počela pretprodaja karata za koncert Suicidal Angelsa

Danas je počela pretprodaja karata za sarajevski koncert Suicidal Angelsa koji će se održati 27. februara u klubu Sloga.

Karte u pretprodaji se mogu kupiti svakim radnim danom u klubu Sloga od 9.00 h do 16.00 h, a e-mail rezervacije su otvorene za posjetitelje koji ne žive u Sarajevu. Karte po pretprodajnoj cijeni se mogu rezervisati na e-mail smf.ulaznice@gmail.com koji treba sadržavati ime i prezime, broj ulaznica, te grad i kontakt telefon.

Grčki thrasheri Suicidal Angels oformljeni su 2001. godine u Atini. Poznati po svojoj čvrstoj radnoj etici i muzičkom izrazu, mladi bend je od samog početka od strane ljubitelja i medija proglašavan grčkim odgovorom na Kreator. Dosad su izdali pet studijskih albuma, a najnoviji “Divide and Conquer” objavljen je u januaru prošle godine. Ovo će im biti treći sarajevski nastup, ali prvi na headliner poziciji – ranije su svirali sa grupama Death Angel i Exodus.

Uz Suicidal Angels Sarajevo će svirati i Dr. Living Dead!, Angelus Apatrida, te Toxic Waltz, mladi njemački bend koji se naknadno pridružio ovoj turneji.