Specijalno izdanje “Graduation Daya” stiže u oktobru!

Graduation Day BR 3D PACKSHOT

Britanska filmska kuća 88Films ove godine će imati pune ruke posla. Dio njihove ponude bit će i kolekcija slasher klasika osamdesetih, kolekcija koja će započeti sa izdavanjem specijalnog BluRay izdanja slashera “Graduation Day”. Ovaj kultni slasher iz 1981. godine bit će prvi u nizu restauriranih klasika horror filma koji će u izdanju 88Filmsa biti ponuđeni sa mnoštvom dodataka. Tako će “Graduation Day” izdanje sadržavati i dokumentarni film “Scream Queens: Horror Heroines Exposed”, dokumentarni film o heroinama horror filma za čiju je produkciju zadužen tim koji je snimio i sjajni “Slice and Dice: The Slasher Film Forever”.

Pored restauriranog “Graduation Daya” i dokumentarnog filma “Scream Queens: Horror Heroines Exposed”, na BluRay izdanju nalazit će se intervjui, škola Trominih specijalnih efekata, dodatni traileri, muzički video spotovi u izdanju Trome, te još mnogo toga. BluRay izdanje bit će regionalno otključano, a izdavanje se očekuje 13. oktobra.

“Slasher Classics Collection” niz će nakon “Graduation Daya” nastaviti “Don’t Go In The Woods… Alone!” i “Mother’s Day”.

Pogledajte trailer! (napominjemo da ovo nije trailer za izdanje 88Filmsa)