Fanovi tražili, organizatori poslušali: bit će organizirana meet’n’greet seansa sa Madballom

“Enter The Nu Breed” naziv je turneje na kojoj učestvuju neka od najpoznatijih imena hardcorea danas; Deez Nuts, Your Demise i Nasty predvođeni su legendama njujorškog hardcorea, bendom Madball i dolaze u klub Cinemas (bivša Sloga) u Sarajevo, 13.12.2013. godine, kako smo i ranije objavili.

Danas smo dobili podatak od organizatora da će se, kao i na prethodnom koncertu, organizirati meet’n’greet seansa sa članovima svih bendova koji nastupaju u Sarajevu. Tačno mjesto i vrijeme održavanja meet’n’greet druženja sa članovima bendova Deez Nuts, Your Demise, Nasty i Madball bit će naknadno objavljeni, a iz BHxHC Bookinga najavljuju da će, za razliku od prošlog puta, svim zainteresiranim osobama biti omogućen ulaz na meet’n’greet.

U pretprodaji je i dalje ograničena količina karata po jedinstvenoj cijeni od 25 KM. Pretprodajna mjesta su Korner Pub i Ramones Punk Rock Caffe Gallery na Dobrinji. Ljudi koji nisu iz Sarajeva mogu rezervisati karte na brain_blocade@yahoo.de Organizatori poručuju svima da požure i da nabave karte po jedinstvenoj pretprodajnoj cijeni jer će cijena rasti kako se budemo bližili koncertu.