ISK se vraća na FM… na eFM!

isk2013

Izvan Svake Kontrole (ISK) se vraća na FM… na eFM!

Radijska emisija Izvan Svake Kontrole koja je prvi put emitovana 13.8.2004. godine na sarajevskom Radiju 202 novu etapu radijskog emitiranja započet će 25.4.2013. godine sa prvom emisijom iz studija Studentskog eFM Radija koji emitira svoj program na frekvenciji 95,2 Mhz FM i putem web streaminga na http://www.efm.ba!

Od gašenja Radija 202, ISK se nakratko emitirala na Radiju Sarajevo, a zatim i putem web streaminga u privatnoj produkciji, te u vidu snimljenih podcast emisija.

“ISK je mjesto na FM-u. Uvijek bilo i uvijek će biti. Mi smo počeli na FM-u i nikakva drugačija varijanta ne može zamijeniti iskustvo živog vođenja emisije u studiju, ništa ne može zamijeniti reglere i mikrofone. Uopće ne znam zašto smo čekali ovoliko dugo da stupimo u kontakt sa ekipom sa Studentskom eFM Radija koji su se i u prošlosti pokazali kao ljudi otvoreni za sve vrste saradnji. Radio je najbolji medij koji postoji, mi smo najbolji u priči koju kreiramo već godinama bez obzira na bilo šta, gladni smo mikrofona, bit će svega!”, izjavio je Arnel Šarić Sharan, osnivač ISK projekta.

Voditelji i urednici ISK Radio Showa su Arnel Šarić Sharan i Dženan Suljević.

Sinonim za Rock’n’Roll se vraća… četvrtak, 25.4.2013. u 18.00 h!