Hotel Diablo – The Return to Psycho, California

Na omotu ovog albuma nalazi se američki muscle automobil, pusta prašnjava cesta i golo žensko dupe. Sve u krvavo crvenim nijansama. Bend se zove Hotel Diablo. Zaista? Hajde da čujemo!

Već prva pjesma “Taken” smrdi na oronule rock’n’rollere sa praga glam ere osamdesetih koji tugu utapaju u viskiju u nekom od barova na Sunset Stripu dok im zategnute striptizete koji im mogu (možda i jesu) biti kćerke vade zadnju lovu od tantijema iz džepa za još jedan lap dance.

I ostatak albuma je u tom tonu, tom ruke u zrak, sad smo mladi, ali uskoro nećemo biti jer smo produkt industrije, zato jebimo i žderimo što više, sad odmah! tonu, sa puno Guns’n’Roses i Quite Riot momenata (a činjenica je da su članovi benda svirali i sa Adlerom iz Guns’n’Rosesa, kao i da gitarista Rossi trenutno svira sa Quiet Riotom), te tom klasičnom hard rock atmosferom koju ili volite ili ne volite, ali meni je to uvijek bilo mrak i zaista uživam u albumu koji nije ni više ni manje nego odavanje počasti nekim od najboljih rock’n’roll bendova svih vremena. Mislim, na albumu se nalazi i nekoliko power balada. Kad skontaš, pomisliš da je to izumrlo sa Skid Rowom.

Sasvim dobar rock’n’roll album. Preporuka. Ne da mi se pisati o ovome jer mi se sluša. Potražite.

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Hotel Diablo
Ime izdanja: The Return to Psycho, California
Izdavač: Scarlet Records
Godinja izdanja: 2012
Website benda: http://www.thehoteldiablo.com/