Lacerater – Nessun Urlo Nell'Ombra

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Već duže vrijeme imam ovaj MCD Laceratera, talijanskog death metal benda, pa sam shvatio da je stvarno i vrijeme da recenziram ovo izdanje – toliko je prošlo da su momci na svojoj oficijelnoj stranici čitav MCD postavili na besplatan download!

No, kako uvijek ljudi imaju problem sa download limitom u Bosni i Hercegovini, pročitajte par riječi o ovom djelu, pa tek onda odlučite želite li ga skinuti ili ne.

Lacerater svira death metal sa malim daškom grindcorea, ništa novo ni inventivno, ali dovoljno zanimljivo da vas zadrži 13 minuta (sa povremenim ponovnim slušanjima) koliko i traje ovaj MCD. Dobra stvar kod ovih pjesama su tekstovi na talijanskom jeziku, i iako nemam blage veze o čemu pjeva Lacerater, poprilično zanimljivo zvuči čuti nešto što nije na engleskom jeziku. Produkcija je poprilično dobra, ali ono na šta se moram požaliti je previše istaknuta digitalizacija u nekim dijelovima pjesama, analogija je na ovom djelu puno manje zastupljena, valjda ste me uspjeli pohvatati.

Iako su puno više u domeni brutalnog death metal benda, gitarske dionice nisu Nileovske komplikacije, već riffaže koje dobro rokaju i na sporijim i na bržim dijelovima.
Uostalom, ništa vas ne košta da potrošite malo limita i čujete ovaj talijanski death metal bend. Ima tu pluseva i minusa, nema originalnosti, sigurno će vam se izgubiti u hrpi bendova, ali hej – sto posto sam siguran da slušate puno neinventivnije i manje slušljive bendove, pa zato…probajte!

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Lacerater
Ime izdanja: Nessun Urlo Nell’Ombra
Izdavač: Samoizdanje
Godina izdanja: 2007
Website benda: http://www.lacerater.com/

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content